Statut - Članak 38. - Predsjednik Statut - Članak 50. - Tajnik Statut - Članak 48. - Pomoćnik tajnika Statut - Članak 55. - Nadzorni Odbor Statut - Članak 22. - Izbornički tim Statut - Članak 41. - Izvršni Odbor Statut - Članak 45. - Radna tijela Statut - Članak 58. - Časni sud Google Analytics - Audience Google Analytics - Pages

Uzbudljiv nastup Ivana Ninkovića u Italiji

Na golf igralištu Golf Club Ca' Amata u Castelfrancu, odigrao se trodnevni međunarodni golf turnir (na 54 polja) „CITTÀ DI CASTELFRANCO MASCHILE“ od 29 do 31. ožujka 2019. Sudjelovali su igrači iz Italije, Slovenije i Austrije.

Sudjelovalo je 77 igrača, a među njima i jedini hrvatski predstavnik Ivan Ninković.

Ivan je nakon trećeg dana s rezultatima 74-71-70, završio zajedno s još dva igrača s jednakih +2 (215) u doigravanju sistemom „sudden death“. 

Doigravali su Kristjan Bruklec, Vid Potočar i Ivan. Doigravanje nije dugo potrajalo jer se Kristjanu posrećilo i već na prvom polju odigrao birdie dok su Vid i Ivan završili s parom.

Ivan je sveukupno zadovoljan s igrom i uspjehom osvojivši 2.mjesto te s činjenicom da je s time poboljšao i svoj handicap ali i poziciju na WAGR ljestvici.


Last update: Apr 03, 2019