Statut - Članak 38. - Predsjednik Statut - Članak 50. - Tajnik Statut - Članak 48. - Pomoćnik tajnika Statut - Članak 55. - Nadzorni Odbor Statut - Članak 22. - Izbornički tim Statut - Članak 41. - Izvršni Odbor Statut - Članak 45. - Radna tijela Statut - Članak 58. - Časni sud Google Analytics - Audience Google Analytics - Pages

PROSLAVA ŽENSKOG GOLFA 30.8.

Drage golferice i one koje će to tek postati :-) Pozivamo vas uveličajte svojim sudjelovanjem ovaj veliki događaj koji će se odviti 30.8. na golf igralištu Riverside Zagreb.

Pozovite svoje prijateljice, rodbinu, kćeri, susjede, kolegice i druge, u uvodnu školu golfa koja će se odvijati istovremeno u trajanju golf turnira.

Bit će to lijep događaj s puno iznenađenja i darova!

 

Hrvatski golf savez uz podršku međunarodne krovne organizacije R&A realizira usvojenu strategiju popularizacije golf sporta u zemlji, s naglaskom na razvoj ženskog i juniorskog sporta.

U cilju popularizacije golfa među ženama svih dobnih skupina je i organizacija proslave međunarodnog dana ženskog golfa (www.womensgolfday.com), koja će se održati u Zagrebu, 30.8.2020 na golf igralištu Riverside.

„Pravi“ dan proslave je 2.6. koji je prvotno obilježen svuda u svijetu virtualno- žene iz cijelog svijeta, okupljene u klubove i nacionalne saveze, slale su svoje poruke podrške video materijalom na stranice glavnog međunarodnog organizatora. Međunarodna najava: https://youtu.be/NHbKrkzVN6Q Ovdje je naša video poruka: https://youtu.be/1dOcAuZguvM

Zatim je od strane glavnim nositelja međunarodne proslave određen novi datum održavanja Međunarodnog dana ženskog golfa 1.9., kojeg ćemo mi, kako se radi o utorku, proslaviti u nedjelju 30.8. u Zagrebu. Prijavljeno je preko 900 lokacija iz 52 zemlje. Ove godine se slavi po 5.ti put u svijetu, a drugu godinu za redom u Hrvatskoj.

Proslava uključuje besplatnu uvodnu školu golfa za sve zainteresirane dame svih dobnih skupina i zabavni turnir za golferice. Očekujemo 30-tak sudionica golf turnira, a što nas naročito veseli je veći broj zainteresiranih dama za školu golfa, puno novih lica u školi golfa. Odazvalo nam se i puno donatora koji su prepoznali vrijednost ovog događaja i na taj način nas podržavaju u što svečanijoj proslavi, naravno uz pridržavanje mjera za sprečavanje zaraze (link).

Golferice će proslaviti svoj dan, a svima nam je zajednička želja upoznati što više dama svih dobnih skupina s ovim prekrasnim sportom, sportom za cijeli život, kojim se mnogi pojedinci bave rekreativno, no imamo i nešto vrlo dobrih i izvrsnih igrača i igračica.

REGISTRACIJA – do 9:30h
(sve sudionice dobit će na poklon crvenu majicu s logom događanja te našom porukom “Queen of the green”, te dodatne poklončiće od Matea Nesek parfumerije.
Dizajn leđa majice XD design.
JAMNICA je osigurana vode i vode s okusom za sve sudionice
vinarija JAKOBOVIĆ predstavit će svoja vina
CRISP CATERING – osigurao je voće i pive
GK Zagreb Zapad- balone
fotografirat će nas Mišo i Mirna 


ŠKOLA GOLFA 10-12h
Okupljanje na vježbalištu za dugu igru (“driving range”) uz zagrijavanje sa IN SHAPE timom
Podjela sudionica u manje grupe, te početak škole na vježbalištu za dugu igru, putting green, chipping green i priča o golfu ispod nadstrešnice na vježbalištu
Učenje na svakoj lokaciji traje 20 minuta. Prilikom rotacija dezinficirat ćemo golf palice

TURNIR 10-12h
Golferice u parovima igraju zabavni timski format turnira “texas scramble”

ZAHVALE, ZDRAVICA I TOMBOLA 12-14h
Sve smo pobjednice! Bez proglašenja najboljih, sve sudionice osvajaju nagradu putem tombole i to od naših dragih donatora kojim od srca zahvaljujemo :-)
AVEDIS d.o.o.- poklanja rose vina vinarije Markus
ILOČKI PODRUMI – poklanjaju vina
ISTENIČ Barbara- pjenušac
FRAKTURA Izdavačka kuća -knjige
SPES- poklanja online tečaj engleskog ili njemačkog jezika
MONTE ROSSO - poklanja MONTECLASSICO pjenušac i GRAND SELECTION maslinovo ulje
BIODERM- proizvode za njegu
GALOVIĆ mesna industrija
JAMNICA- poklon paket

 

Dobro došle!


Last update: Aug 27, 2020