Statut - Članak 38. - Predsjednik Statut - Članak 50. - Tajnik Statut - Članak 48. - Pomoćnik tajnika Statut - Članak 55. - Nadzorni Odbor Statut - Članak 22. - Izbornički tim Statut - Članak 41. - Izvršni Odbor Statut - Članak 45. - Radna tijela Statut - Članak 58. - Časni sud Google Analytics - Audience Google Analytics - Pages

HUGS- PRVENSTVO GOLFERA SENIORA 2020

Hrvatska udruga golfera seniora održala je od 31.8 do 2.9.2020. Prvenstvo golfera seniora (+50) u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji. 15. Hrvatsko otvoreno prvenstvo golfera seniora održano je na golf igralištu Riverside u Zagrebu.

Sudjelovalo je 37 igrača, koji su se tijekom tri dana borili za naslov pojedinačnog prvaka, a prva dva dana brojala su se za ekipni plasman. Sudjelovale su i tri seniorke iz GK Riverside.

Želimir Feitl je novi/stari seniorski prvak Hrvatske u golfu, a ekipno je pobjedila ekipa GK Split, preuzevši dugogodišnju titulu ekipi GK 4 rijeke koja je ove godine zauzela 2. mjesto.

Želimiru Feitlu je ovo četvrti naslov pojedinačnog prvaka Hrvatske, kojeg je ove godine osvojio u tijesnoj borbi sa dvojicom igrača koji su zaostali jedan udarac. Željko Vučemil osvojio je drugo mjesto, a Mladen Mušura iz GK Split treće.

Najbolji u konkurenciji igrača 70+ bio je Rihard Krasnić, iz GK 4 rijeke.

 

Imamo i jednu “covid friendly” fotografiju za dugo sjećanje (nikad se više ne ponovilo)  :-)

 

Rezultati

Pojedinačni poredak nakon 3 dana

Ekipni rezultati 1 dan
Ekipni rezultati 2 dan

Ekipni poredak ukupno


Last update: Sep 18, 2020