Statut - Članak 38. - Predsjednik Statut - Članak 50. - Tajnik Statut - Članak 48. - Pomoćnik tajnika Statut - Članak 55. - Nadzorni Odbor Statut - Članak 22. - Izbornički tim Statut - Članak 41. - Izvršni Odbor Statut - Članak 45. - Radna tijela Statut - Članak 58. - Časni sud Google Analytics - Audience Google Analytics - Pages

Golf na Sportskom Festivalu

Početkom Listopada na Zagrebačkom velesajmu održan je SportFest, sportski festival sa prezentiranih 67 sportova. Od borilačkih sportova poput MMA i aikida do nešto modernijih sportova poput Disc Golfa, mnogi posjetioci sajma upoznali su se i sa golfom.

Hrvatski Golf Savez (HGS) sudjelovao je na sajmu u suradnji s tvrtkom City Golf Mini Golf. Kompanija je izložila dvije “adjustable” mini golf rupe na prostoru od 40 m2 rezerviranih za HGS. Cilj Sport Festa bio je okupiti sportaše, sportske djelatnike i sportsku industriju s ovih prostora kako bi zajednički doprinijeli razvoju sporta, sportskog turizma i gospodarskom rastu sportskog tržišta u ovom dijelu Europe. Riječ je o manifestaciji kojoj je cilj objediniti strast prema sportu i zdravi način života.

Sport Fest je zabavna i atraktivna manifestacija koja je posjetiteljima dala željene informacije, omogućila da upoznaju i probaju različite sportske aktivnosti, ostvare izvrsne popuste na kupnju, pobjede u natjecanjima te osvoje nagrade u nagradnim igrama, a izlagačima i sudionicima otvorena je mogućnost prezentacije usluga i proizvoda, direktne prodaje, prepoznatljivost i pozicioniranje na tržištu, nove kontakte i međusobno povezivanje.

 

Medijski partneri: Hanza Media (Sportske novosti i Jutarnji list), RTL televizija, Sportklub TV (cijela regija)

Partneri: Hrvatski telekom, Zagrebačka pivovara, INA, Turkish Airlines, HEP, McDonalds, Red Bull

Izlagači: na http://www.sportfest2017.com/sudjeluj/za-izlagace/ 


Last update: Oct 24, 2017